Aflevering og afhentning

Vi prioriterer at både børn og forældre skal føle sig velkommen når de kommer. I skal møde smilende og imødekommende voksne, som gerne vil tage i mod Jer. Vi har ofte mange børn omkring os, så hvis I har brug for hjælp/en snak, så sig det lige til os, hvis vi ikke lige selv opdager det.

En god aflevering af barnet er vigtig for resten af barnets dag. Hvis der er sket et eller andet, som kan påvirke barnet, så forventer vi, at I fortæller os det, så vi kan være opmærksomme på reaktioner deraf. 

I siger bare til, når I er klar til at tage af sted, for vi hjælper gerne med at sige farvel og vinke, hvis der er behov for det. Det er svært for os at se/gætte, om I har brug for hjælp...….og nogle gange har vi andre børn omkring os/spiller spil/læser eller lign. SÅ SIG TIL hvis I lige skal have en hånd, for det er ikke sikkert, at vi opdager, I har brug for hjælp.

I er altid velkommen til at ringe og høre hvordan barnet har det, hvis afleveringen har været svær.

Når I afleverer og afhenter jeres barn, skal i bruge touch-skærmen i gangen til at trykke jeres barn ind og hjem. Det er kun voksne, der må bruge denne skærm.

Kommunikationen mellem forældre og personalet skal foran børn og andre voksne/forældre være anerkendende. Tænk på, at barnet står ved siden af og lytter......så skal det selvfølgelig være i god tone, det som der snakkes om.

Hvis I oplever noget, som er træls, nager Jer eller lign. så kom endelig og fortæl det, og det skal meget gerne være til Bente. Det er den eneste måde, at vi kan ændre noget - men hvis vi ikke ved det, så kan vi ikke ændre noget. SÅ KOM ENDELIG - vi skal være et hus, hvor det er rart at være for alle.