Dagens gang

 DAGSRYTME

 

Kl. 6.30 - 7.30

Morgenåbning af Krogården, og der møde en personale ind fra både vuggestuen og børnehaven. Morgenmaden serveres på Floden

 

Kl. 7.15 - 9.00

Bjerget og Flammen bliver åbnet løbende som børnene og voksne ankommer. Der er tid til lidt hygge, for at tegne, at lege eller hvad børnene har lyst til.

Multirummet åbnes, hvis der er brug for det, samt personale her til.

Vuggestuens børn hygger med leg, samt at de yngste lægges ud til en formiddagslur ved 8. tiden.

 

 Kl. 9.00 

Formiddagsmad på spisegrupperne - Floden, Flammen og Bjerget. 

Vuggestuen får et rullebord ned på stuen, og børnene sidder ved bordene og spiser formiddagsmad. Her kommer sangkufferten frem hver dag, hvor børnene på skift kan vælge en ting fra kufferten, som symboliserer en sang - og det har vuggestuebørnene helt styr på :)

Vi ser gerne at børnene kommer inden kl. 9.00 hver dag, så de kan være med i de planlagte aktiviteter eller udflugter. Dette er vigtigt for at barnet kan få følelsen af at være med fra start.

 

 kl. 9.30-10.45  

Fra klokken ca. 9.30 starter dagens planlagte aktiviteter. Det kan være samling, gåtur, aldersopdelte eller stueopdelte aktiviteter, kreativ værksted eller andet. Dette gælder både vuggestue og børnehaven.

Nogle gange er det "bare fri leg", hvor de voksnes opgave er at lære børnene at lege - at være til stede og guide i at lege. 

 

Kl. 10.45-11.10

Børnene samles i deres spisegrupper.

Vuggestuen øver selvhjulpenhed på badeværelset med at øve at gå på toilettet, tage tøj af/på mm. Resten har en samling igen, hvor børnene falder stille til ro inden middagsmaden.  

Børnehaven har samling, hvor periodens emne bearbejdes (med sang, snak, rim&remser, huskeleg med meget mere)

 

Kl. 12.00   

Børnehavebørnene går på legepladsen, mens sovebørnene sover. Sovebørnene vil så vidt muligt, komme ud i løbet af formiddagen.

 

Kl. 13.45-14.15

Samles børnene på deres respektive stuer til eftermiddagsmad.

 

Til kl. 15.50/16.40 

Leger børnene ude og inde, indtil vi går hjem.