Dagens gang

 DAGSRYTME

 

Kl. 6.30 - 7.30

Morgenåbning af Krogården, og der møde en personale ind fra både vuggestuen og børnehaven. Morgenmaden serveres på Floden og Bjerget

Der er også kaffe og te på kanden til de forældre der er interesseret.

Kl. 7.30 - 9.00

Flammen bliver åbnet løbende som børnene ankommer. Der er tid til lidt hygge, for at tegne, at lege eller hvad børnene har lyst til - på enten Flammen eller Floden.

Helterummet åbnes hvis der er brug for det samt personale her til.

Vuggestuens børn hygger med leg, samt at de yngste lægges ud til en formiddagslur ved 8. tiden.

 Kl. 9.00 

Morgensamling på de aldersopdelte grupper - kaniner, pandaer og giraffer. hvor børnene inden har været omkring køkkenet og hente en lille formiddagssnack.

Vuggestuen får et rullebord ned på stuen, og børnene sidder ved bordene og spiser formiddagsmad. Her kommer sangkufferten frem hver dag, hvor børnene på skift kan vælge en ting fra kufferten, som symboliserer en sang - og det har vuggestuebørnene helt styr på :)

Vi ser gerne at børnene kommer inden kl. 9.00 hver dag, så de kan være med i de planlagte aktiviteter eller udflugter. Dette er vigtigt for at barnet kan få følelsen af at være med fra start.

Samlingen i børnehave er forskellig, da det er vidt forskellige aldersgrupper. Men som udgangspunkt øves ugedag, dato og år. Desuden lidt om et emne (jul med nisser f.eks.)

 kl. 9.30-11.00  

Fra klokken 9.30 starter dagens planlagte aktiviteter. Det kan være samling, gåtur, aldersopdelte eller stueopdelte aktiviteter, kreativ værksted eller andet. Dette gælder både vuggestue og børnehaven.

Nogle gange er det "bare fri leg", hvor de voksnes opgave er at lære børnene at lege - at være til stede og guide i at lege. 

Kl. 11.00-12.00 

Omkring kl. 11.00 samles vi på stuerne, da det er tid til at nyde vores frokost.

Kl. 12.00   

Børnehavebørnene går på legepladsen, mens sovebørnene sover. Sovebørnene vil så vidt muligt, komme ud i løbet af formiddagen.

Vuggestuens yngste børn har forskellige former for aktiviteter, hvilket godt kan være både ude og inde.

Kl. 14.00-14.30 

Samles børnene på deres respektive stuer til eftermiddagsmad.

Kl. 14.30-15.50/16.40 

Leger børnene ude og inde, indtil vi går hjem.