Velkommen til Krogårdens Børnehus

Skønt hus med sjæl og masser af hjerterum.

Krogården er en lille selvejende integreret institution for 0-6 årige børn i hjertet af Smidstrup, med et stort engagement og en stærk vi-følelse, hvorfor vi er en stor del af byens identitet.

Inklusion har høj prioritering hos os, da det er en del af vores tankegang og måde at arbejde ud fra. Det handler om at alle (både børn og voksne) skal have mulighed for at være i robuste fællesskaber. Det betyder, at i Krogården skal alle børn være en del af fællesskaber, som det enkelte barn kan deltage i, og som GIVER DET ENKELTE BARN VÆRDI SOCIALT, PERSONLIGT OG FAGLIGT.

Vi er meget optaget af, at både børn og voksne, både i børnehaven og vuggestuen, skal se sig selv som en del af hele huset – med mulighed for at fordybe sig i mindre legegrupper.

Vi har en fantastisk dejlig legeplads, som vi leger på hver eneste dag. Efter lukketid er vores legeplads offentlig for byens borgere, hvilket gør at den bliver flittigt benyttet.

Personalegruppen består af ca. 12 voksne, som har hver sine kompetencer, ansvars- og interesseområder. Det betyder, at vi spender bredt med forskellige tilbud af aktiviteter, med både musik, sang, dans, sund slås kultur/leg med kroppen, kreative udfoldelser for både fin/grov motorik og for hjernen, sproglige og motoriske udfordringer, masser af udeleg og bålmad mm.